Uusi verkkokauppa

Uusi verkkokauppa

Tervetuloa uuteen verkkokauppaamme ja lukemaan sen ensimmäistä blogia. Hobby Center avaa täysin uuden verkkokaupan helmikuun lopulla 2020. Vanha verkkokauppamme oli jo aikansa elänyt. Sen muokkaaminen tämän päivän vaatimusten mukaiseksi osoittautui lähes ylivoimaiseksi sekä taloudellisesti järjettömäksi.

Valisimme uudeksi verkkokauppa alustaksi Finqun, jota moni pieni ja vähän suurempikin yritys käyttää. Toivottavsti tämä ratkaisumme parantaa entisestään asiakaskokemustasi ja tekee ostostapahtumasta sinulle helpon. Uuden verkkokauppamme pitäisi olla mukava käyttää niin isolta näytöltä kuin mobiilinäytöiltäkin.  Kun olet valinnut haluamasi tuotteet ja siirryt kassalle, kaikki tapahtuu sen jälkeen yhdellä lehdellä. Sinun ei tarvitse pomppia sivulta toiselle saadaksesi tilauksesi valmiiksi

Käytössäsi on maksupalveluina Klarna Checkoutin lasku ja osamaksu sekä yleisimmät pankki- ja luottokortit verkkopankkimaksamista unohtamatta. Toimitusvaihtoehtoina näin alussa Posti ja Matkahuolto, ja tietenkin nouto Tuusulan myymälästä on edelleen myös yksi vaihtoehto. Seuraamme sekä maksu että toimitusvaihtoehtojen riittävyyttä ja reagoimme tarvittaessa. Nyt lähdetään liikkeelle samoilla mitä vanhassa verkkokaupassamme oli.

Uudesta verkkokaupastamme voit tilata ilman rekisteröitymistä. Toki rekisteröitymällä saat säilytettyä oman tilaushistoriasi ja tilausten seuranta helpottuu. Mutta rekistöröityä vai ei, se on jokaisen oma päätös. Tähän uuteen verkkokauppaamme ei ole siirretty vanhan kaupan asiakasrekisteriä. Vanhan kaupan asiakasrekisteri tuhotaan muun datan ohessa, samalla kun vanhan verkkokaupan käyttö lopetetaan 29.2.2020. Vain kirjanpitomateriaalit säilytetään vanhan verkkoaupan tiedoista. Tämän uuden verkkokaupan asiakasrekisteri aloitetaan nollasta. Tämä toki aiheuttaa kantaasiakkaille hieman lisävaivaa ensimmäisen tilauksen yhteydessä. Positiivisena näen kuitenkin kaikien yhteystietojen tarkistuksen uudelleen kirjautumisen yhteydessä. Yhteystietojen oikeellisuus kun näyttelee toimitusvarmuudessa erittäin suurta osaa.

Tervetuloa tutustumaan uuteen verkkokauppaamme. Alussa saattaa esiintyä kaikenlaista, mahdollisiin ongelmiin haetaan ratkaisut asap. Välttämättä kaikki tuotteet eivät ole H-hetkellä vielä verkkokaupassamme näkyvissä, myymälässä ne kuitenkin on ja verkkokauppaammekin ne ilmestyvät. Olemme yrittäneet priorisoida tuotteiden päivitysjärjestystä, mutta kun on liki kolmetuhatta tuotetta päivitettävänä niin priorisointikaan ei auta.

Terveisin

Harri Oksanen

Hobby Center Finland


Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.