Laukku Weekend

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa 2 kpl

Hinta: 89,00

Tai Klarna osamaksulla alk. 8,95 €/kk

Määrä: kpl

Tämä laukku on mainio esimerkki “PILOTPOOL yhteistyöstä”.Tämä laukku on suunniteltu nimenomaan vaatetuksen jne pakkaamiseen viikonlopuksi tai reissukassiksi jossa tilankäyttö on rajattu mutta silti halutaan maksimoida tarpeet. Laukku menee käsimatkatavarana. Kun tutustut tähän laukkuun, hämmästyt sen monipuolisuutta ja suunnittelua. Upea design hienoilla merkeillä tekevät tästä erittäin tyylikkään ja rennon laukun vaikka matkustaisit puku päällä viikonlopun viettoon. Tässä laukussa yhdistyvät tyylikäs design ja rento olemus sekä käytettävyys.

Laukkuun kuuluu 2kpl käteviä "master" laukun päätyyn kiinnitettäviä suojalaukkuja joita voidaan käyttää joko yksinään tai liitettynä laukun kokonaisuuteen. Jos haluat esimerkiksi silitettyjen vaatekappaleiden säilyvän hyvinä, pakkaa ne omaan "suojalaukkuun" ja viereen vaikka läppäri tai lentosuunnitelmat ja mukaan vielä headsetit. Kaikki ovat hyvässä järjestyksessä ja suojassa.

Laukkuun voidaan liittää laukun mukana tulevien suojalaukkujen tilalle myös 4Pilot laukut:Headset ja Toiletbag

 
 


The bag is made from strong nylon and in addition is padded all over. On the front is a fold-down pocket with various storage compartments.

Next to this is a pocket for a radio or GPS, with a twin zip closure so that the aerial does not constantly have to be put up and taken down again. Both pockets have outer compartments for quick access.

There are two removable front bags for headsets, which can also be joined together as a double bag. You can use the right front bag as a practical small backpack.

On the back is a toilet bag (for the weekend), which is also removable. The carrying strap fittings are metal. There is also a hidden “secret pocket” at the back.

The large interior can be divided up in various ways to suit your needs.

The main compartment is lockable.

Ei sisällä toilettilaukkua eikä headsetlaukkua.

 

Colour

Black

Size

W 61cm H 30cm D 27cm 
Without headset bag and toilet bag: 
W 45cm H 25cm D 27cm

 

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.