UGEARS Höyryveturi
UGEARS Höyryveturi UGEARS Höyryveturi UGEARS Höyryveturi UGEARS Höyryveturi UGEARS Höyryveturi UGEARS Höyryveturi UGEARS Höyryveturi UGEARS Höyryveturi

UGEARS Höyryveturi

73,50 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Loppu
Tuote on tilapäisesti loppunut.

460-höyryveturi ja sen tenderi hyödyntävät kaikkia teknisiä ratkaisuja, joita Ugears on kehittänyt aiemmille malleille sekä paljon muuta. Se näyttää samanaikaisesti realistiselta ja ainutlaatuiselta.

Pyörivät vaihteet, männät ja pyörät kuljettavat tätä tekniikan ihmettä 1900-luvulta - ajalta, jolloin veturit edustivat teknisen kehityksen valtavirtaa ja jolloin kehittyneet maat kävivät kovaa kilpailua höyrykoneiden rakentamisesta.

Se on suurin malli, joka sisältää runsaasti yksityiskohtia, se on UGEARSin valikoiman hienoimpia malleja, jossa on eniten osia. Valmiina veturi erottuu joukosta ainutlaatuisena mekaanisena teoksena, joka vaati ahkeraa kokoamistyötä. Vaikka se saattaa näyttää monimutkaiselta, sitä ei ole vaikea rakentaa.

Massiivisen hammasryhmän avulla tämä suhteellisen suuri malli voi kulkea jopa 5 metrin etäisyydelle. Etäisyys ja nopeus riippuvat suurimman 12 kuminauhamoottorin kierroksista. Moottori käynnistetään vivulla, joka sijaitsee lähellä kuljettajan ikkunaa.

Olemme tehneet parhaamme saadaksemme veturin päämekanismin liikkumaan mahdollisimman aidonnäköisesti asynkronisesti toimivan männän ja venttiilin avulla. Ne näkyvät selvästi mallin sisällä, jolloin katsoja voi nähdä, kuinka höyry pääsisi veturin höyrykammioon. Pienistä ovista ja kattoluukusta pääset katsomaan veturin hyttiin. Hytti on täydennetty kojelaudalla ja sisään vedettävillä tikkailla oven alla.

Itsekokoonpano, liimaa ei tarvita.

Veturin koko: 315 × 100 × 125mm
Tenderin koko: 160 × 90 × 115 mm
Paketin koko: 370 × 170 × 35 mm
Osien lukumäärä: 443
Taso: Vaikea
Kokoonpanoaika: 10-12 tuntia

Arvostelut 0 arvostelua