UGEARS Raitiovaunu kiskoilla
UGEARS Raitiovaunu kiskoilla UGEARS Raitiovaunu kiskoilla UGEARS Raitiovaunu kiskoilla UGEARS Raitiovaunu kiskoilla UGEARS Raitiovaunu kiskoilla UGEARS Raitiovaunu kiskoilla UGEARS Raitiovaunu kiskoilla UGEARS Raitiovaunu kiskoilla

UGEARS Raitiovaunu kiskoilla

39,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa

Raitiovaunu (tunnetaan myös nimellä "raitiovaunu", "ratikka" tai "köysirata") on yksi vanhimmista kaupunkiliikenteen liikennevälineistä. UGEARS-raitiovaunumallia ovatkin innoittaneet ensimmäiset raitiovaunut, ja se on luultavasti romanttisin malli kokoelmassamme. Sisäänrakennetun retrotunnelman lisäksi se voi kuljettaa rakkauskirjeen pöydän toiselle puolelle salaisessa sisäänrakennetussa laatikossa!

Mallia kuljettaa kuminauhamoottori (raitiovaunu) tai se voidaan vetää painovoimalla (köysiradalla), kun kiskojen toinen pää kallistetaan erikoisvivulla. Tien molemmissa päissä olevia vipuja voidaan käyttää mallin nostamiseen maanpinnan yläpuolelle, jolloin saadaan silta.

Trukin virroitin toimii vipuna, joka työntää kuminauhamoottorin käämipyörän ulos. Siinä on myös käynnistysvipu, suunnanvaihtaja, jarruvipu ja jopa hätäuloskäynti katossa.

Itsekokoonpano, liimaa ei tarvita.

Mallin koko kiskot mukaanluettuina: 767 × 73 × 160 mm
Paketin koko: 370 × 170 × 30 mm
Osien lukumäärä: 154
Taso: Vaikea
Kokoonpanoaika: 4-5 tuntia

Arvostelut 0 arvostelua