UGEARS Rataslyyra
UGEARS Rataslyyra UGEARS Rataslyyra UGEARS Rataslyyra UGEARS Rataslyyra UGEARS Rataslyyra UGEARS Rataslyyra UGEARS Rataslyyra UGEARS Rataslyyra
UGEARS

UGEARS Rataslyyra

69,95 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa

Kelttien ja skandinaavisten keskiaikaisten käsityöläisten taiteen innoittamana ja 2000-luvun älykkään suunnittelun myötä Ugears esittelee Kampiliiran - maailman ensimmäisen mekaanisen musiikkimallin ja kokoelman aidon helmen. Se on ylivoimainen mekaaninen mallisarja, joka on kaikki yhdessä -malli: itsekoottava, lelu ja täydellinen musiikkisoitin. Kampiliira soittaa tanssivia melodioita, folkista moderniin, toimien siltana keskiajan ja nykyajan välillä. Se on ainutlaatuinen yhdistelmä kokoamisen iloa, musiikin soittamista, tekniikkaa ja muotoilua. Rakenna se omilla käsilläsi ja tunne itsesi Stradivariksi tai suosituksi Kampiliira-tähdeksi!

Ugears on luonut 15. vuosisadan orkesteriin perustuvan yksityiskohtaisen, täysin toimivan version tästä keskiajan instrumentista. Valmiit mallit näyttävät hyvin samanlaisilta kuin alkuperäiset 1600-luvun kampiliirat antaen sille ihanan keskiaikaisen esteettisyyden. Tämä puinen houkutteleva ja opettavainen malli on erittäin yksityiskohtainen hieno sisustussuunnitelmallinen kokonaisuus. Se on viimeistelty romanttisella tyylillä, joka tekee kokoamisesta ja käytöstä jännittävän pelin, joka tuottaa tunneiksi nautintoa ja iloa.

On helppo soittaa tanssittavia melodioita, aina folkista moderniin. Ssoittajan tarvitsee vain pyörittää kädensijaa toisella kädellä aloittaakseen melodisien jousien sekä harmonisen bordunapillin äänen. Puupainikkeiden painaminen toisen käden sormilla muuttaa melodian sävelkorkeutta, koska "jousikuormitetetut" puukappaleet lyhentävät olennaisesti säveltä. Ugears toimittaa mukana joitakin soitto-ohjeita, jotta vasta-alkajatkin pääsevät hyvin alkuun.

Itsekokoonpano, liimaa ei tarvita.

Mallin koko: 40 × 165 × 22 mm
Paketin koko: 378 × 170 × 38 mm
Osien lukumäärä: 292
Taso: Keskiverto
Kokoonpanoaika: 4-5 tuntia

Arvostelut 0 arvostelua