UGEARS Aarrelaatikko
UGEARS Aarrelaatikko UGEARS Aarrelaatikko UGEARS Aarrelaatikko UGEARS Aarrelaatikko UGEARS Aarrelaatikko UGEARS Aarrelaatikko UGEARS Aarrelaatikko UGEARS Aarrelaatikko

UGEARS Aarrelaatikko

44,95 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Loppu
Tuote on tilapäisesti loppunut.

Hienostunut mekaaninen aarrelaatikko koruja ja muistiinpanoja varten on Ugearsin uusin tulokas puumallien kokoelmaan. Kannen ja sivujen hienotekoiset läpiveistetyt yksityiskohdat kutsuvat tutustumaan mysteeriin, jonka liikkuvat vaihteet kätkevät sisäänsä.

Ainoastaan se, joka pystyy ratkaisemaan palapelilaatikon salaisuudet, pääsee nauttimaan mekaniikan kauniista aarteista toiminnassa. Voisi kuvitella, että laatikon avaamiseksi tarvitsee avaimen - ja avain on olemassa, kauniisti upotettuna veistettyyn kanteen. Ottaaksesi sen pois sinun tarvitsee vain kääntää avainta hieman myötäpäivään. Avain on vain osa palapeliä. Kun haluat hammaspyörät liikkeelle ennen avaimen poistamista, sinun tulee vapauttaa mekanismi, joka nostaa kannen, kääntämällä avainta vastapäivään.

Kun kaikki salaisuudet paljastuvat ja laatikko aukeaa, sisällä on pieni koruosasto, muistiinpanoja ja muita pieniä esineitä varten. Voit olla varma, että aarteet ja salaisuudet ovat turvassa uudessa Ugears-aarrelaatikossa.

Itsekokoonpano, liimaa ei tarvita.

Mallin koko: 142 × 142 × 91 mm
Paketin koko: 370 × 170 × 33 mm
Osien lukumäärä: 190
Taso: Helppo
Kokoonpanoaika: 4-5 tuntia

Arvostelut 0 arvostelua