UGEARS Tikasauto
UGEARS Tikasauto UGEARS Tikasauto UGEARS Tikasauto UGEARS Tikasauto UGEARS Tikasauto UGEARS Tikasauto UGEARS Tikasauto UGEARS Tikasauto

UGEARS Tikasauto

94,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa

Tikasauto on Ugears Trucks -mallistoon kuuluva malli, joka toimii kuin oikea paloauto. Se on varustettu kiinteillä tikkailla, jotka muuttuvat koukulla varustetuksi nosturiksi.

Tikasauto on varustettu pyörivälle alustalle sijoitetulla sisäänvedettävillä kolmiosaisilla palotikkailla, joiden pituus on maksimissaan 70 cm. Palotikkailla on useita säätimiä. Paina vipua ja nosta tikkaat ylös. Käännä lava oikealle tai vasemmalle. Saat kiinnitettyä tikkaat haluamaasi asentoon. Maksimipituuteen avattuna tikkaat muodostavat nosturin, jonka päässä on koukku.

Tikasautossa on myös pienet tikkaat, jotka auttavat palomiehiä kiipeämään autoon muutamassa sekunnissa. Aidon paloauton tapaan ne on asennettu auton takaosaan.

UGM-11-kuorma-autoon perustuva paloauto on varustettu nelisylinterisellä kuminauhamoottorilla ja se liikkuu ajo-tilassa eteenpäin ja peruutus-tilassa taaksepäin. Käynnistä moottori "tyhjäkäynnillä" ja näet neljä mäntää, jotka liikkuvat realistisesti taitettavan konepellin alla.

Itsekokoonpano, liimaa ei tarvita.

Mallin koko: 345 × 200 × 125 mm
Pakkauksen koko: 372 × 170 × 57 mm
Osien lukumäärä: 537
Taso vaikea
Kokoonpanoaika: 14-16 tuntia

Arvostelut 0 arvostelua