UGEARS Säiliöauto
UGEARS Säiliöauto UGEARS Säiliöauto UGEARS Säiliöauto UGEARS Säiliöauto UGEARS Säiliöauto UGEARS Säiliöauto UGEARS Säiliöauto UGEARS Säiliöauto

UGEARS Säiliöauto

86,95 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa

Kuorma-auto on varustettu ainutlaatuisella avaamismekanismilla. Säiliövaunu on suunniteltu ja sopii hyvin 0,33 ml:n vakiotölkeille. Tämä malli ajaa, siirtää, ohjaa ja kiihtyy aivan kuten todellinen kuorma-auto. Käännä ensin ohjaamon päällä olevaa vipua ylöspäin tankataksesi polttoainetta. Käynnistä sitten moottori "tyhjäkäynnillä" ja näet neljä mäntää, jotka liikkuvat realistisesti taitettavan konepellin alla. Avaa ohjaamon ovi löytääksesi täysin toimivan ohjauspyörän ja jopa toimivan kaasupolkimen. Valmis ajelulle? Vaihda vaihteisto ”eteenpäin” tai ”taaksepäin” ja katso kuorma-auton palaavan takaisin.

Ugears-kuorma-auto on niin sanottu 100% "Rubberpunk", mikä tarkoittaa täydellistä yhdistelmää kello- ja ”höyrypunk”-maailmoista. Olemme tarkoituksella suunnitelleet tämän mallin ”karkeaksi”, sillä avoimen ulkoasun vuoksi jopa satunnainen tarkkailija voisi ihmetellä sen sisältä löytyviä ominaisuuksia. Tämä malli voi kestää jonkin aikaa rakentaa, mutta lopputulos on ehdottomasti sen arvoinen niille, jotka rakastavat mekaniikkaa.

Itsekokoonpano, liimaa ei tarvita.

Mallin koko: 330 × 180 × 125 mm
Paketin koko: 372 × 170 × 57 mm
Osien lukumäärä: 594
Taso: Vaikea
Kokoonpanoaika: 14-16 tuntia

Arvostelut 0 arvostelua