UGEARS Lentäjä
UGEARS Lentäjä UGEARS Lentäjä UGEARS Lentäjä UGEARS Lentäjä UGEARS Lentäjä UGEARS Lentäjä UGEARS Lentäjä UGEARS Lentäjä UGEARS Lentäjä UGEARS Lentäjä

UGEARS Lentäjä

69,90 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa

Unelmoitko lentämisestä? Nautitko siitä tunteesta? Jälleen kerran Ugears tekee unelmista totta ja tähtää taivaisiin ensimmäisellä lentokonemallillaan. Pakkaukseen kuuluu kaksi lentävää konetta. Saammeko esitellä – Lentäjä.

Malli koostuu kolmesta moduulista; lentokone, helikopteri ja lennonjohtotorni. Valitse mieleisesi laite, aseta se tornin rimalle ja lähde lentoon. Aloitteleville piloteille suosittelemme alkuun helikopteria, koska sitä on helpompi ohjailla. Se ei kuitenkaan tee kopteristasi yhtään sen tylsempää. Kopterissa on ohjaamo, jossa on kaksi aukeavaa ovea ja kolmilapaiset pää- ja peräroottorit.

Lentokone vaatii käyttäjältään jo hieman taitoa kovemmasta kiertonopeudesta johtuen. Mallin esikuvana on klassinen kaksitasolentokone ja siinä on 5-mäntäinen moottori. Tarvinnet useamman lentotunnin tämän rautalinnun kesyttämiseen, mutta sehän on vain hauskaa! Sitä paitsi perusteethan olet jo oppinut, mikäli aloitit helikopterilla.

Ohjaamosi on kuitenkin lennonjohtotornissa, tehokkaalla moottorilla varustetussa tyylikkäässä rakennelmassa. Moottori tuottaa pyörivän liikkeen kiertolevyyn, jossa on rima. Riman toisessa päässä on lentokone ja toisessa tasapainottava paino. Tornia ohjaillaan kahdella vivulla:
ohjausvarsi säätelee lentolaitteen pyörimistä ja kaltevuutta ja moottoriohjaimella mukautat RPM:n (kierroksia per minuutti) ja säätelet lentokoneesi nopeutta. Hienovarainen säätö takaa kiertolevyn kunnollisen toimintakyvyn.

Kun kaikki kolme moduulia on kasattu ja olet valmis ampaisemaan taivaalle, on aika pistää kierroksia moottoriin. Älä kuitenkaan kierrä liikaa moottorin kuminauhoja – maksimikierremäärä on 25 puolikasta kiertoa. Pidä kiinni ohjausvarresta, kun vapautat moottoriohjaimen mallisi käynnistämiseksi.

Tartu ohjaimeen, huomioi tuuli ja lähde nousuun – uuden Ugears lentäjä-mallin kanssa vain taivas on rajana!

Lentäjä-setti on tehty kestävän kehityksen periaatteiden mukaan tuotetusta laadukkaasta puusta. Osien laatu on ehdotonta huippua! Osat leikataan vanerilevystä lasertekniikalla, mikä mahdollistaa pienetkin yksityiskohdat leikkauspinnoissa. Osaset on irrotettava levystä ja kasattava ohjeen mukaisesti.

Itse kasattava, liimaa ei tarvita.

Tornin koko: 350 x 485 x220 mm
Lentokoneen koko: 145 x 120 x 80 mm
Helikopterin koko: 22 x 185 x 90 mm
Pakkauksen koko: 378 x 170 x 50 mm
Osia: 726
Taso: Vaikea
Kasaamisaika: 15 h

Arvostelut 0 arvostelua