UGEARS Heavy Boy Truck VM-03
UGEARS Heavy Boy Truck VM-03 UGEARS Heavy Boy Truck VM-03 UGEARS Heavy Boy Truck VM-03 UGEARS Heavy Boy Truck VM-03 UGEARS Heavy Boy Truck VM-03 UGEARS Heavy Boy Truck VM-03 UGEARS Heavy Boy Truck VM-03 UGEARS Heavy Boy Truck VM-03
UGEARS

UGEARS Heavy Boy Truck VM-03

69,95 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Loppu
Tuote on tilapäisesti loppunut.

Kuvittele – aikainen aamu ja valtatiellä uneliaan raukeasti vellova usva. Kädessä kuppi kahvia, mutta heräät kunnolla vasta, kun käännät virta-avainta ja 18-renkainen petosi murahtaa käyntiin kuin valtaisa kissa. Vedät sisään ohjaamon tuttua tuoksua, jossa yhdistyvät nahka, bensiini, pitkät päivät sekä unettomat yöt tien päällä. Ohjaat rekkasi valtatielle hitaasti, kuin odottaen, koska voit vapauttaa sen voiman ja kiitää pitkin tietä kuin uljas, karjuva urosleijona. Oletko ikinä kokenut mitään vastaavaa? Ugearsin Heavy Boy Rekka VM-03 on pääsylippusi pitkän matkan rekkakuskien jaloon kiltaan.

Tässä kestävässä ja vahvassa Ugearsin rekassa on R6-moottori, mikä toimii kumilenkeillä. Yhdellä latauksella rekalla ajelee noin viisi metriä. Mallin siirtojärjestelmässä on kolme toimintoa: eteenpäin, peruutus ja tyhjäkäynti. Eturenkaat kääntyvät ja määrittävät suunnan.

Mallin muotoilussa on panostettu yksityiskohtiin ja lopputuloksena rekka muistuttaa legendaarisia pitkän matkan rekkoja: kaksi suurta pakoputkea, kahdet peilit sekä todenmukainen liitosjärjestelmä, millä rekan saa liitettyä perävaunuun. Ohjaamon oven alle asennetut pienet tikkaat mahdollistavat helpomman pääsyn itse ohjaamoon. Rekan takaosasta löytyy lapio ja öljykanisteri.

Asfalttiromantiikka ja suuren, nopean ajoneuvon mahti eivät jätä ketään kylmäksi. Olitpa sitten yksinäinen susi taikka aina porukan keskiössä, tien päällä vietetyt tunnit nollaavat ajatukset ja opit arvostamaan läheistesi kanssa viettämääsi aikaa entistäkin enemmän. Täytä siis tankki täyteen ja kurvaa uusille kaistoille Ugearsin Rekan kanssa!

Heavy Boy Rekka VM-03 -setti on tehty kestävän kehityksen periaatteiden mukaan tuotetusta laadukkaasta puusta. Osien laatu on ehdotonta huippua! Osat leikataan vanerilevystä lasertekniikalla, mikä mahdollistaa pienetkin yksityiskohdat leikkauspinnoissa. Osaset on irrotettava levystä ja kasattava rekan muotoon.

Itse kasattava, liimaa ei tarvita.

Mallin koko: 380 x 135 x 178 mm
Pakkauksen koko: 378 x 170 x 50 mm
Osia: 541
Taso: Vaikea
Kasaamisaika: 8-9 h

Arvostelut 0 arvostelua