UGEARS Heavy Boy Truck VM-03 Trailer
UGEARS Heavy Boy Truck VM-03 Trailer UGEARS Heavy Boy Truck VM-03 Trailer UGEARS Heavy Boy Truck VM-03 Trailer UGEARS Heavy Boy Truck VM-03 Trailer UGEARS Heavy Boy Truck VM-03 Trailer UGEARS Heavy Boy Truck VM-03 Trailer UGEARS Heavy Boy Truck VM-03 Trailer UGEARS Heavy Boy Truck VM-03 Trailer
UGEARS

UGEARS Heavy Boy Truck VM-03 Trailer

29,90 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa

Ugearsin Heavy Boy Rekka on itsessään jo kiinnostava malli, mutta vetoauto tarvitsee jotain vedettävää, eikö? Jotta pitkän matkan rahtielämyksesi olisi täydellinen, haluamme nyt suunnata huomiosi Heavy Boy Perävaunuun.

Mikäli päätät kokeilla siipiäsi rahdinkuljetuksessa, tarvitset perävaunun, ja juuri sitä tämä malli on. Tämä tilava Perävaunu on suunniteltu kuljettamaan lempiasioitasi, kuten suklaarasioita, hedelmiä tai vaikkapa pullolaivaa.

Viehättävä design takaa, että perävaunusi sopii sisustukseen kuin sisustukseen. Hyödynnä automatisoitua liukuhihnaa ja lastaa perävaunu ruukkukasveilla; saat yksilöllisen liikkuvan puutarhan.

Liitä Heavy Boy Perävaunu vetoautoosi automaattisella liitososalla ja täydellisyyttä hipova parivaljakkosi on valmis tien päälle. Kaksin aina kaunihimpi!

Heavy Boy Perävaunu VM-03 -malli on tehty kestävän kehityksen periaatteiden mukaan tuotetusta laadukkaasta puusta. Leikkaus on tehty huolella, osat irtoavat vanerilevystä helposti.

Itse kasattava, liimaa ei tarvita.

Mallin koko: 365 x 120 x 160 mm
Pakkauksen koko: 375 x 170 x 30 mm
Osia: 138
Taso: Helppo
Kokoomisaika: 2 h

Arvostelut 0 arvostelua