UGEARS Postivaunut
UGEARS Postivaunut UGEARS Postivaunut UGEARS Postivaunut UGEARS Postivaunut UGEARS Postivaunut UGEARS Postivaunut UGEARS Postivaunut
UGEARS

UGEARS Postivaunut

39,95 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Loppu
Tuote on tilapäisesti loppunut.

Anna preeriatuulten pöllyttää hiuksiasi ja lähde Ugearsin mekaanisten postivaunujen kyydissä matkalle Villiin Länteen!

Ugears esittelee tämän legendaarisen vaunun 1800-luvun taitteesta, jolloin kyseinen kärry oli merkittävä kirjeiden, pienten tavaroiden ja ihmisten kuljetusmuoto Yhdysvalloissa. Postivaunu on sittemmin noussut kulttimaineeseen Villin Lännen kulttuurissa.

Postivaunujen suunnittelussa pyrittiin tuomaan esille mahdollisimman paljon rajaseudun eksotiikkaa ja villin lännen tunnelmaa. Lopputuloksena vaunuista löytyykin vahva runko, järeät pyörät ja hienostunut hytti. Takuuvarmaa, tunnistettavaa Ugears-laatua!

Vaunussa on luonnollisesti avautuvat ovet. Jos haluat lähettää vaikkapa viestin tai makeisia perheellesi, voit asettaa ne kätevästi postivaunujen katolla sijaitseviin kahteen rahtikoriin. Korit voi tarvittaessa myös poistaa, jolloin kärryt voivat kuljettaa mukanaan isompiakin esineitä.

Postivaunusi on nopea ja tarvitsee vain kierron virta-avaimesta. Muistathan lukita kärryn taka-akselin, jotta vaunu ei lähde reissuilleen ennen aikojaan.

Ympäristöystävällinen, korkealaatuinen mekaaninen palapelisi on valmistettu vanerista, eikä sen kasaamiseen tarvita liimaa. Se on kuitenkin omiaan liimaamaan sinut ja perheesi entistäkin tiiviimmin yhteen.

Ryhdy siis rajaseudun kirjekuriiriksi tällä uudella Ugearsin Postivaunut -mallilla!

Itse kasattava, liimaa ei tarvita.

Mallin koko: 400 x 125 x 160 mm
Pakkauksen koko: 370 x 170 x 27 mm
Osia: 248
Taso: Vaikea
Kasaamisaika : 5 h

Arvostelut 0 arvostelua