DJI Mavic 2 Pro
DJI Mavic 2 Pro DJI Mavic 2 Pro DJI Mavic 2 Pro

DJI Mavic 2 Pro

1 499,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Loppu
Tuote on tilapäisesti loppunut.

Hasselblad Kameralla varustettu Mavic 2 Pro

Uudessa Mavic 2 Pro mallissa on yhteistyössä Ruotsalaisen Hasselbladin kanssa suunniteltu L1D-20c kamera varustettuna ainutlaatuisella Hasselblad Natural Color Solution (HNCS) teknologialla ja se mahdollistaa henkeäsalpaavat 20-megapikselin ilmakuvat upeilla väreillä.
Kameran entistä suurempi yhden tuuman CMOS keno takaa paremman suorituskyvyn alhaisissa valotusolosuhteissa ja kattavan ISO alan aina ISO 12800 asti.

Mavic 2 Pro tukee 10-bitin Dlog-M väriprofiilia mikä mahdollistaa korkean dynaamisen tason kuvatessa. Se tallentaa yli miljardia väriä (verrattuna normaalien 8-bittisten värikoodaustekniikoiden 16 miljoonaan väriin) säilyttäen samalla enemmän yksityiskohtia sekä kirkkaissa että varjoissa kuvan osissa.

Mavic 2 Pro:ssa aukon kokoa voidaan säätää f/2.8 aina f/11 asti. Alhaisessa valotuksessa f/2.8 aukko mahdollistaa kirkkaammat sekä tarkemmat kuvat, kun taas hyvin valaistuissa olosuhteissa f/11 aukko sallii alhaisemman sulkija nopeuden ja takaa tasaisemman videokuvan.

Videokuvan 4K 10-bittisen HDR tuen avulla Mavic 2 Pro voidaan kytkeä 4K televisioon HLG:llä avulla ja se toistaa sen avulla otokset heti oikeissa värisävyissä.
Mavic 2 kopterit kuvaavat 4K videota edistyneellä korkeamman bittivirran H.265 codec-kompressiolla. H.265/HEVC codec videot säilyttävät 50% enemmän tietoa kuin aikaisemmat H.264/AVC videot.
Hyperlapsen avulla kopteri kuvaa tasaisia ilmakuvia ja työstää ne automaattisesti, mahdollistaen ammattimaisen Timelapse-kuvauksen napinpainalluksella. Lentoreitin voi tallentaa Task Library osioon ja lentää kopterilla reitti läpi silloin kun tarvitsee. JPEG ja RAW kuvat voidaan tallentaa samanaikaisesti Micro SD-kortille tai sisäiseen muistiin antaen enemmän vaihtoehtoja jälkikäsittelyssä. Mavic 2 tukee myös laajennettuja HDR tekniikan kuvia, joka muokkaa kuvan sarjasta kuvia.
Uusi HyperLight-ominaisuus on alhaisen valotuksen asetus joka on suunniteltu parantamaan kuvanlaatua ja vähentämään kuvan kohinaa merkittävästi.

Uusittu OcuSync 2.0 lähettää 1080p video signaalia jopa 8 kilometrin päähän. Materiaalia voi editoida ja ladata Full HD (FHD) tarkkuudella suoraan sosiaaliseen mediaan. Alkuperäiset kuvat jotka on otettu lennon aikana voidaan tallentaa suoraan mobiililaitteelle ilman että niitä täytyisi erikseen manuaalisesti ladata laitteesta.
Häiriöiden minimoimiseksi Mavic 2 OcuSync 2.0 auto-switching ominaisuus vaihtaa tarvittaessa reaaliajassa 2,4 GHz ja 5,8 Ghz taajuuksien välillä. Sen ansiosta Mavic 2 pystyy lähettäämään puhdasta signaalia myös olosuhteissa joissa on paljon häirintää.
OcuSync 2.0 tarjoaa teoreettisen 40 Mbps download-nopeuden ja entistä alhaisemman viiveen (120 ms).
Uudelleen suunnitellun runkorakenteen ansiosta sekä suorituskyky että aerodynamiikkaa ovat entistä paremmat ja tietyissä olosuhteissa ne mahdollistavat jopa 72 kph maksimi nopeuden. Maksimi lentoaika uusissa Mavic 2 koptereissa on 31 minuuttia ja uusittu moottori teknologia ja low-noise propellit tekevät lentämisestä entistä hiljaisempaa.
Nyt ensimmäistä kertaa DJI drooneissa estesensorit löytyvät kopterin kaikilta sivuilta.
Mavic 2 koptereissa on eteen, taakse ja alaspäin kahden sensorin Dual Vision system esteentunnistus; ylhäällä olevien esteiden havainnointiin kopteri käyttää Infrapunatunnistinta ja oikealle sekä vasemmalle on koptereissa yhden sensorin tunnistus.

DJI:n ActiveTrack 2.0 on päivitetty sekä laitteiston että ohjelmiston osalta. Mavic 2 kartoittaa 3-uloitteista näkymää ympäristöstä pääkameran ja etusensoreiden avulla, varmistaen entistä tarkemman kohteen seurannan. Lentoradan ennustealgorytmi auttaa seurannassa silloin kun kohde on väliaikaisesti poissa näkyvistä. Avoimissa ja esteettomissä ympäristöissä Mavic 2 voi seurata nopeita kohteita, kuten ajoneuvoja tai veneitä, jopa 72 kilometrin tuntinopeudella.
Seuratessaan kohdetta Mavic 2 suunnittelee lentoreitin sen 3D karttansa avulla. Kopteri lukee, tunnistaa ja väistää esteet laitteen edessä ja takana, kuvaten samalla kohdetta keskeytyksettä.

Panoraamoissa Mavic 2 tukee neljää eri panoramatilaa kuten Sphere, 180°, Horisontaali, ja Vertikaali. Waypoint 2.0 ja POI 2.0 päivitettyjen versioiden ansiosta lennon aloittaminen keskipisteestä tai reittipisteiden etukäteen lentäminen ei enää ole tarpeellista.

Arvostelut 0 arvostelua