UGEARS Pistooli
UGEARS Pistooli UGEARS Pistooli UGEARS Pistooli UGEARS Pistooli UGEARS Pistooli UGEARS Pistooli UGEARS Pistooli UGEARS Pistooli
UGEARS

UGEARS Pistooli "Wolf-01"

19,95 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Loppu
Tuote on tilapäisesti loppunut.

UGEARS esittelee uuden ja ainutlaatuisen tuotteen puisten pienoismallien sarjaan: ilolla ladattu ja positiivisiin tuntemuksiin tähtäävä mekaaninen käsiase Wolf-01.

Tämä uusi tulokas UGEARSin valikoimaan ei ole pelkkä puinen lelu, minkä toiminnallisuus rajoittuu yksinomaan kuvitteelliseen ampumiseen huutamalla ”Pam-pam!” Wolf-01 on oikea mekaaninen käsiase, jolla voi ampua jopa viidesti kertalatauksella. Se on häikäisevä yhdistelmä suorituskykyä, teknistä osaamista ja mikä tärkeintä, piipullinen turvallista hauskaa! Wolf-01:llä voi ampua 60 x 1,5 mm kumilenkkejä jopa 10 metrin päähän. Fiksu ja tyylikäs muotoilu takaa, että aseesi istuu käteen kuin hanska ja on miellyttävä käyttää. Simppeli ja ymmärrettävä kasaaminen luonnistuu hetkessä, ja jo yhdessä illassa voit varustaa koko perheesi näillä uusilla leluaseilla ja ammuskella leikkimielisesti koko perheen voimin.

Tyylikäs, elegantti ja katu-uskottava Wolf-01 on valintasi, kun haluat heittäytyä salaiseksi agentiksi. Kahvaan piilotettuun erilliseen säiliöön voit kätkeä niin mikrofilmit kuin lisäammuksetkin. Öisiä missioita silmällä pitäen aseesta löytyy myös erityinen liitäntäosa taskulampulle. Ei-toivottuja vahingonlaukauksia vastaan on kehitetty tehokas turvalukko.

Ympäristöystävällinen ja turvallinen Wolf-01 luo positiivista tunnetta sekä kotona että töissä. Kokoa siis ase ja opi käyttämään käsiasetta turvallisesti ja leikkimielisesti! Itse kasattava, liimaa ei tarvita.

Tekniset tiedot

Kaliiberi: 1,5 x 60 mm
Piipun pituus: 230 mm
Kokonaiskorkeus: 130 mm
Paino: 390 g
Kapasiteetti: 5 kumilenkkiä
Ampumasäde: 10 mArvostelut 0 arvostelua