UGEARS Kaksitasoinen lentokone
UGEARS Kaksitasoinen lentokone UGEARS Kaksitasoinen lentokone UGEARS Kaksitasoinen lentokone
UGEARS

UGEARS Kaksitasoinen lentokone

6,95 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Loppu
Tuote on tilapäisesti loppunut.

Puinen 3D-väritysmalli "Kaksitasoinen lentokone". Alkaen 5-vuotiaille lapsille. Sopii myös mainiosti aikuisille, ikää katsomatta.

Kuten oikeassa kaksipaikkaisessa kaksitasoisessa lentokoneessa 1900-luvun ensimmäisellä vuosikymmenellä tässä mallissa on kaksi siipeä, jotka on sijoitettu päällekkäin ja kiinnitetty erillisiin konsolin telineisiin. Tämän mallin prototyyppejä käytettiin laajalti siviili- ja sotilaskoulutuksessa sekä maataloudessa. Rungon yläosa sisältää kapteenin ohjaamon (tai matkustamon). Lentokoneessa on kaksikeräinen propelli, etupyörä, jossa laskutelineet, iskunvaimentimet lentoonlähtöä, laskua ja rullausta varten. Pystysuuntainen köli, jossa on pieni vaakasuuntainen siiven stabilisaattori, joka täydentää koneen pääsiipiä. Mallissa on mekanismeja: voit kiertää propellia siipien takana, jolloin kaikki kolme pyörää liikkuvat.

Väritä valintasi mukaan: akryylilla, peiteväreillä, akvarelleilla, tusseilla – vain mielikuvitus on rajana. Voit värittää mallin itse, ystävien tai koko perheen kanssa. Puisten osien hieno muotoilu tekee siitä helpon maalata.

Malli kehittää teknisiä taitoja, avarampaa ajattelua ja hienomotorisia taitoja ja se valtaa lasten mielikuvituksen pitkäksi aikaa.

Malli on ympäristöystävällinen: se on valmistettu korkealaatuisesta puusta, sekä puun tuoksu että pinta ovat miellyttäviä.

Helposti koottava: Kaikki osat on jo leikattu ja ne voidaan poistaa helposti alustalta. Malli muistuttaa palapeliä, jota on hauska pelata. Kasaat mallin ilman liimaa ja erikoistyökaluja, mukana tulee myös helposti seurattava kokoamismalli. Kun lapset kokoavat joitain osia, aikuiset voivat olla apuna: liitettävät osat on leikattu oikeankokoisiksi niille sopiville paikoille, sinun tarvitsee vain lisätä komponenttien tapit ja painaa ne sormillasi. Mutta jos sormet ovat liian pienet, lapset saattavat tarvita apua.

Todennäköisesti: fantasian, mielikuvituksen ja luovien kykyjen avulla lapset (ja aikuiset) taiteilijat saavat aikaan tästä UGEARS-väritysmallista ainutlaatuisen ja kauniin näköisen, joka pitää mielen hyvänä sijaitsemalla vaikkapa pöydällä muistona.

Itsekokoonpano, liimaa ei tarvita.

Mallin koko: 158 × 173 × 87 mm
Paketin koko: 235 × 180 × 5 mm
Osien lukumäärä: 23

Arvostelut 0 arvostelua