UGEARS Grand Prix -auto U-9
UGEARS Grand Prix -auto U-9 UGEARS Grand Prix -auto U-9 UGEARS Grand Prix -auto U-9 UGEARS Grand Prix -auto U-9 UGEARS Grand Prix -auto U-9 UGEARS Grand Prix -auto U-9 UGEARS Grand Prix -auto U-9
UGEARS

UGEARS Grand Prix -auto U-9

44,95 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Loppu
Tuote on tilapäisesti loppunut.

UGEARS esittelee uuden kiehtovan lisäyksensä autojen kokoelmaan: U-9 Grand Prix Auton. Nopeuden jännitys, moottorin räminä, pyörät pyöriä vasten -taistelut ja kiiltävät kehykset vilkkuvat jännittyneiden yleisönedustajien silmissä, aivan kuten varhaisimmissa historiallisissa Grand Prix -kilpailuissa. Kuten myös ensimmäisten Grand Prix -kilpailujen historiallinen perintö ja sen vaikutus kaksikymmentäluvun autoteollisuuteen, joiden innoittamana UGEARS loi tämän uuden hämmästyttävän mallin ja haluaa jakaa intohimon kanssasi.


U-9 -malli herättää henkiin ikonista suunnittelua ja Grand Prix -voittajamallien upean ja vaikuttavan ulkonäön aina käyttöakselista varapyörään. Tämä kaunis muotoilu perustuu kilpailu-urheiluautoihin, jotka osallistuivat ensimmäiseen Grand Prix -kilpailuun, joka pidettiin Italiassa jo 1900-luvun alussa. UFCARS-insinöörit ja -suunnittelijat omaksuivat virtaviivaiset linjat kuten ensimmäisen kilpailun voittajilla, UGEARS-insinöörit ja -suunnittelijat antoivat uudelle mallille erinomaisen ja todella tyylikkään old school -ulkonäön, jota on korostettu auton turvavöillä auton ulkopuolella sekä muilla poikkeuksellisilla suunnitteluelementeillä.


Tämän uuden mallin kannessa on 16-venttiilinen V8-moottori, joka on varustettu voimakkaalla tuulettimella. Uudessa ajoneuvossasi on vipu ja voimansiirto, joilla voit vaihtaa ”vapaalle”, ”peruutus” ja ”eteenpäin” -vaihteille!


U-9:ssä on jousitetut iskunvaimentimet ja kumipyörät - aidot urheilupyörät - jotka takaavat sujuvan, mutta nopean kiihtyvyyden ja pitkän ajoetäisyyden.


Pitkähkö muotoilu yhdistettynä jäähdyttimen rohkeaan tyyliin on omiaan tuomaan orastavien kilpailuaikojen tunnelmaa.

Itsekokoonpano, liimaa ei tarvita.

Mallin koko: 350 × 95 × 130 mm
Paketin koko: 370 × 170 × 38 mm
Osien lukumäärä: 348
Taso: Keskiverto
Kokoonpanoaika: 7-8 tuntia

Arvostelut 0 arvostelua