UGEARS Dream Cabriolet VM-05
UGEARS Dream Cabriolet VM-05 UGEARS Dream Cabriolet VM-05 UGEARS Dream Cabriolet VM-05 UGEARS Dream Cabriolet VM-05 UGEARS Dream Cabriolet VM-05 UGEARS Dream Cabriolet VM-05 UGEARS Dream Cabriolet VM-05 UGEARS Dream Cabriolet VM-05
UGEARS

UGEARS Dream Cabriolet VM-05

69,95 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Loppu
Tuote on tilapäisesti loppunut.

Katsottaessa takaisin mekaniikan historiaan Ugears ei voinut jättää huomiotta niin tärkeää ja mielenkiintoista ajanjaksoa lähihistoriassa kuin 50-lukua. Rockabilly-musiikki, swing-mekot, bobby-sukat ja tietysti upeat luksus- ja avoautot : tunne ajan henkäys uuden nerokkaan mallin avulla – Unelma VM-05 Cabriolet.

50-luku oli antanut autoille aivan uuden ilmeen esitellen täysin ainutlaatuisia malleja tunnetuista autoista. Unelma VM-05 Cabriolet on erittäin yksityiskohtainen ja realistinen Ugearin suunnittelijoiden ja insinöörien kunnianosoitus kyseisen vuosikymmenen autoteollisuutta kohtaan.

Malli on perinteisesti varustettu kuminauhamoottorilla, joka ohjaa mekanismia ja ajaa autoa. Cabriolet voi mennä eteen- tai taaksepäin. Voidaksesi tarkastella kaunista kahdeksansylinteristä V-kokoonpanon moottoria otimme käyttöön valmiustilan. Tässä tilassa Cabriolet pysyy paikallaan voidaksesi tarkastella konepellin alle ja ihastella liikkuvien osien kauneutta. Kun haluat laittaa ajoneuvon liikkeelle, vedä ohjauspyörän vaihdekeppiä.

Sekä mallin etu- että takapyörät on erotettu varmistaen mahdollisimman tasaisen ajokokemuksen. Siirrä ohjauspyörän vaihdekeppiä ja ohjaa Unelma Cabriolet kohti haluamaasi suuntaa. Jotta tämän ainutlaatuisen mallin muotoilu olisi vieläkin realistisempi, Ugearsin insinöörit lisäsivät muutamia tärkeitä elementtejä, jotka tekevät autosta erittäin todenmukaisen. Uskomme, että nautit ikkunaveiveistä, toimivista tuulilasinpyyhkijöistä sekä tunkista ja takakontin alle asennetusta työkalusarjasta.

Toinen mekaaninen ominaisuus on takakontin ja konepellin avaamismekanismit, jotka lisäävät tämän erittäin yksityiskohtaisen vintage-ajoneuvon todentuntuisuutta.

Löydä suosikkiradioasemasi, ja Unelma Cabriolet vie sinut unenomaiselle 50-luvulle tarjoten parhaita muistoja siltä vuosikymmeneltä.

Itse kasattava, liimaa ei tarvita.

Mallin koko: 350 × 157 × 90 mm
Pakkauksen koko: 378 × 170 × 50 mm
Osia: 739
Taso: Vaikea
Kasaamisaika: 13 tuntiaArvostelut 0 arvostelua