UGEARS Trimaran purjevene
UGEARS Trimaran purjevene UGEARS Trimaran purjevene UGEARS Trimaran purjevene UGEARS Trimaran purjevene UGEARS Trimaran purjevene UGEARS Trimaran purjevene UGEARS Trimaran purjevene UGEARS Trimaran purjevene

UGEARS Trimaran purjevene

44,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Loppu
Tuote on tilapäisesti loppunut.

Ugearsin uusi malli, Trimaran Purjevene, kutsuu sinut jännittävälle seikkailulle aavoille ulapoille. Nosta purjeet ja seilaa kiehtovan merimekaniikan maailmaan!

Klassista purjevenettä jäljittelevä Trimaran tarjoaa käyttäjälleen aidontuntuisen elämyksen: yksityiskohtainen muotoilu kattaa niin laipion, laidat kuin kansipalkinkin. Peräsintä voi liikutella köysistä, jotka on yhdistetty ponttooneilla ahterin pääruoriin. Ponttoonien laidoilta löytyvät vakauttimet tasapainottavat mallia ja ne on suunniteltu laivan rungon tyyliin sopiviksi.

Maston pääpurje ja haruspurje voidaan joko nostaa tai laskea, ihan kuin oikeissakin Trimara-tyypin veneissä. Pääpurjetta voi säätää maston uurteen avulla ja haruspurjeen säätö löytyy laivan etuosasta keulapuomin alta. Purjepuomeja ohjaillaan vivulla.

Mallin mukana tulee useita vaihtoehtoja laivan lipulle. Luo oma lippusi. Hilaa lippu mastoon käyttämällä vinssiä.

Trimaran rungossa sijaitseva automaattinen mekanismi nostaa ankkurin ylös hyödyntämällä ankkurivinssiä.

Anna siis mielikuvituksesi lipua merille tämän kaunottaren kanssa. Mielitpä sitten Tukholmaan taikka maailmanympäripurjehdukselle, vie Ugearsin Trimaran Purjevene sinut perille tyylillä.

Trimaran purjevene -setti on tehty kestävän kehityksen periaatteiden mukaan tuotetusta laadukkaasta puusta. Osien laatu on ehdotonta huippua! Osat leikataan vanerilevystä lasertekniikalla, mikä mahdollistaa pienetkin yksityiskohdat leikkauspinnoissa. Osaset on irrotettava levystä ja kasattava ohjeen mukaisesti.

Itse kasattava, liimaa ei tarvita.

Mallin koko: 410 x 235 x 560 mm
Pakkauksen koko: 375 x 170 x 35 mm
Osia: 237
Taso: Vaikea
Kasaamisaika: 15 h

Arvostelut 0 arvostelua