UGEARS V-Express höyryjuna ja tenderi
UGEARS V-Express höyryjuna ja tenderi UGEARS V-Express höyryjuna ja tenderi UGEARS V-Express höyryjuna ja tenderi UGEARS V-Express höyryjuna ja tenderi UGEARS V-Express höyryjuna ja tenderi UGEARS V-Express höyryjuna ja tenderi UGEARS V-Express höyryjuna ja tenderi UGEARS V-Express höyryjuna ja tenderi UGEARS V-Express höyryjuna ja tenderi
UGEARS

UGEARS V-Express höyryjuna ja tenderi

69,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Loppu
Tuote on tilapäisesti loppunut.

Viktoriaaninen aikakausi ja teollisen vallankumouksen henki on suunnittelijoille ja insinööreille loputon inspiraation lähde. Ugears palaa tähän kiehtovaan aikaan luodakseen V-Express -höyryjunan ja -tenderin.

Teollisen vallankumouksen johtotähti, vahva ja viehättävä veturi, on todellinen teknisen historian virtanpylväs. Höyryveturi ilmentää yhteiskunnan uutta, kansainvälistä teknologista ja taloudellista muutosta. Ugers Express on suunniteltu saattamaan sinut tähän jännittävään keksintöjen ja innovaatioiden aikakauteen.

Veturin huoliteltu, futuristinen design paljastaa liikkuvien yksityiskohtien kauneuden: vaihteet, vauhtipyörä, sylinterien ja männän saumaton yhteistyö. Kyseessä on siis lähes täydellinen oikean veturin mekaanisen yksikön pienoismalli.

Yhdellä latauksella höyryveturisi puksuttaa noin neljän metrin matkan. Voit vaihtaa kulkusuuntaa kääntämällä pienestä vivusta, mikä löytyy mallin rungosta. Veturissa on kolme toimintoa: eteenpäin, taaksepäin ja tyhjäkäynti. Tyhjäkäynnillä voit huoletta tarkkailla mallin liikkuvaa koneistoa ilman huolia siitä, että höyryveturisi kiitää kaukaisuuteen. Jos haluat kokeilla toista hauskaa vaihtoehtoa, säädä veturi peruuttamaan. V-Express rullaa silloin takaisin ja kytkeytyy automaattisesti tenderiinsä.

V-Express höyryveturin tenderi on syytä mainita erikseen. Tässä hiilivaunussa on nousevat laidat ja luukku, minkä voit lukita pienellä salvalla. Veturi kulkee tietysti kuminauhamoottorilla, joten hiilien sijaan voit lastata vaunuun jotakin mielekkäämpää, kuten vaikkapa suklaata tai kirjeen. V-Express-settiin kuuluu myös 2,45 metriä raiteita, joita pitkin malli kulkee.

Kasatessasi Ugearsin veturia voit tuntea aitoa keksijän ja insinöörin innostusta, kun monimutkainen mekaaninen kokonaisuus alkaa muovautua oikeaksi veturiksi käsissäsi. Juna merkitsee aina matkaa ja me Ugearsilla voimme taata, ettei matkasi näillä raiteilla jätä kylmäksi!

V-Express -höyryveturi ja -tenderisetti on tehty kestävän kehityksen periaatteiden mukaan tuotetusta laadukkaasta puusta. Osien laatu on ehdotonta huippua! Osat leikataan vanerilevystä lasertekniikalla, mikä mahdollistaa pienetkin yksityiskohdat leikkauspinnoissa. Osaset on irrotettava levystä ja kasattava ehdan veturin muotoon.

Itse kasattava, liimaa ei tarvita.

Mallin koko: 560 x 120 x 120 mm
Raiteet: 2450 x 120 x 120 mm
Pakkauksen koko: 378 x 170 x 50 mm
Osia: 538
Taso: Vaikea
Kasaamisaika: 10 h

Arvostelut 0 arvostelua