UGEARS Kello
UGEARS Kello UGEARS Kello UGEARS Kello
UGEARS

UGEARS Kello

6,95 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa

Puinen 3D-väritysmalli "Kello". Alkaen 5-vuotiaille lapsille. Sopii myös mainiosti aikuisille, ikää katsomatta.

Kello laskee minuutteja ja tunteja ja on mekaanisen kellon kokoonpanon helposti ymmärrettävä versio. Leppäkertun selässä on sen seitsemän tumman pisteen sijasta kaksi suurta ja kaksi pientä hammaspyörää kellon mekanismista, jotka asettavat minuutti- ja tuntiviisarit liikkumaan, sekä kaikki neljä siipeä. Mallissa on avoin mekanismi, kaksi toisistaan riippuvaista viisaria: sen jälkeen, kun minuuttiviisari kulkee täyden kierroksen, tuntiviisari pyörähtää itsestään tunnin kierroksen eteenpäin. Leppäkerttu pitää kellotaulun paikallaan. Kun käännät minuuttiviisaria, kaikki neljä siipeä alkavat vapista, aivan kuin leppäkerttu haluaisi lentää.

Väritä valintasi mukaan: akryylilla, peiteväreillä, akvarelleilla, tusseilla – vain mielikuvitus on rajana. Voit värittää mallin itse, ystävien tai koko perheen kanssa. Puisten osien hieno muotoilu tekee siitä helpon maalata.

Malli kehittää teknisiä taitoja, avarampaa ajattelua ja hienomotorisia taitoja ja se valtaa lasten mielikuvituksen pitkäksi aikaa.

Malli on ympäristöystävällinen: se on valmistettu korkealaatuisesta puusta, sekä puun tuoksu että pinta ovat miellyttäviä.

Helposti koottava: Kaikki osat on jo leikattu ja ne voidaan poistaa helposti alustalta. Malli muistuttaa palapeliä, jota on hauska pelata. Kasaat mallin ilman liimaa ja erikoistyökaluja, mukana tulee myös helposti seurattava kokoamismalli. Kun lapset kokoavat joitain osia, aikuiset voivat olla apuna: liitettävät osat on leikattu oikeankokoisiksi niille sopiville paikoille, sinun tarvitsee vain lisätä komponenttien tapit ja painaa ne sormillasi. Mutta jos sormet ovat liian pienet, lapset saattavat tarvita apua.

Todennäköisesti: fantasian, mielikuvituksen ja luovien kykyjen avulla lapset (ja aikuiset) taiteilijat saavat aikaan tästä UGEARS-väritysmallista ainutlaatuisen ja kauniin näköisen, joka pitää mielen hyvänä sijaitsemalla vaikkapa pöydällä muistona.

Itsekokoonpano, liimaa ei tarvita.

Mallin koko: 190×38×134 mm
Paketin koko: 235×180×5 mm
Osien lukumäärä: 23

Arvostelut 0 arvostelua