UGEARS Aasi
UGEARS Aasi UGEARS Aasi UGEARS Aasi UGEARS Aasi
UGEARS

UGEARS Aasi

6,95 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa

Puinen 3D-väritysmalli "Aasi". Alkaen 5-vuotiaille lapsille. Sopii myös mainiosti aikuisille, ikää katsomatta.

Egyptin ajoista asti aasi on säännöllisesti palvellut ihmisiä ja auttanut taloudenpidossa, viljelykasvien, heinän ja muiden kuljetuksessa. Mukana on aito puinen kaksipyöräinen vaunu, jossa on takaluukku ja valjaiden peruselementit: kaksi aisaa, rintaremmit ja kaulukset.

Väritä valintasi mukaan: akryylilla, peiteväreillä, akvarelleilla, tusseilla – vain mielikuvitus on rajana. Voit värittää mallin itse, ystävien tai koko perheen kanssa. Puisten osien hieno muotoilu tekee siitä helpon maalata.

Malli kehittää teknisiä taitoja, avarampaa ajattelua ja hienomotorisia taitoja ja se valtaa lasten mielikuvituksen pitkäksi aikaa.

Malli on ympäristöystävällinen: se on valmistettu korkealaatuisesta puusta, sekä puun tuoksu että pinta ovat miellyttäviä.

Helposti koottava: Kaikki osat on jo leikattu ja ne voidaan poistaa helposti alustalta. Malli muistuttaa palapeliä, jota on hauska pelata. Kasaat mallin ilman liimaa ja erikoistyökaluja, mukana tulee myös helposti seurattava kokoamismalli. Kun lapset kokoavat joitain osia, aikuiset voivat olla apuna: liitettävät osat on leikattu oikeankokoisiksi niille sopiville paikoille, sinun tarvitsee vain lisätä komponenttien tapit ja painaa ne sormillasi. Mutta jos sormet ovat liian pienet, lapset saattavat tarvita apua.

Todennäköisesti: fantasian, mielikuvituksen ja luovien kykyjen avulla lapset (ja aikuiset) taiteilijat saavat aikaan tästä UGEARS-väritysmallista ainutlaatuisen ja kauniin näköisen, joka pitää mielen hyvänä sijaitsemalla vaikkapa pöydällä muistona.

Itsekokoonpano, liimaa ei tarvita.

Mallin koko: 205 × 68 × 106 mm
Paketin koko: 235 × 180 × 5 mm
Osien lukumäärä: 23

Arvostelut 0 arvostelua