UGEARS Perhonen
UGEARS Perhonen UGEARS Perhonen UGEARS Perhonen UGEARS Perhonen UGEARS Perhonen UGEARS Perhonen
UGEARS

UGEARS Perhonen

36,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa

Luonnon ja mekaniikan ainutlaatuisesta synergiasta innostuneena Ugears jatkaa hämmästyttävän itsestään liikkuvan mekaanisen maailman tutkimista ja esittelee uusimman lemmikkinsä -  perhosmallin.

Perhonen ei ole vain paikallaan pysyvä malli, vaan animoitu kineettinen veistos. Sen jokainen yksityiskohta on suunniteltu sopimaan omaan paikkaansa ja varmistamaan tämän erinomaisen mekanismin toiminta.
Kuminauhamoottorilla varustettu mekaaninen malli liikkuu perhosen lepatusta jäljittelemällä, ilman ulkoista virtalähdettä tai paristoja.

Kuten kaikki Ugears-kokoelman mallit perhosen kokoaminen ei vaadi liimaa tai lisätyökaluja. Rakennat tämänkin mallin tarkasti ja valmiiksi leikatuista korkealaatuisista vanereista valmistetuista paloista. Työnnä palaa kevyesti ja se irtoaa vanerilevystä.

Kokonaisuus rakennetaan lohkojen avulla: aluksi yksityiskohdat on koottava pienempien lohkojen avulla, jotka puolestaan yhdistettyinä muodostavat valmiin mallin. Asennusprosessi on kuvattu kattavassa vaiheittaisessa käyttöohjeessa, jossa on yksityiskohtaiset värikuvat. Kootun mallin koko on 290 х 550 х 400 mm. Sarja sisältää 161 osaa.

Perhosen hennot siivet ovat käsityöpaperista tehtyjä. Alemmat siivet muuttavat kallistuskulmaa toimien niin, että mallin liikkeet muistuttavat todellisen perhosen liikkeitä. Kaksi etujalkaa liikkuvat siipien lepattaessa. Takaosan jalkaparia käytetään kuminauhamoottorin käynnistys-/pysäytysvipuna.

Perhosessasi on kaksi siipisarjaa: värillinen ja vähemmän kirkas beige, jonka voit maalata haluamallasi tavalla. Perhonen istuu kukkamaisella alustalla. Joustava tuki taipuu hiukan, mikä tekee perhosen liikkeistä realistisemmat, aivan kuin perhonen tanssisi ja räpyttelisi ilmassa lähestyen kukkaa.

Ugears pyrkii jakamaan näihin älykkäisiin mekanismeihin kertyneen tietonsa ja intohimonsa lasten ja aikuisten kanssa. Haluamme, että mekaniikan monimutkainen ja kaunis maailma tulee lähemmäksi ja monipuolisemmaksi. Siksi perhosen runko on suunniteltu luurankotyyppiseksi, jotta voit nähdä hammaspyörien ja lohkojen liikkuvan ja ymmärtää mekanismin toimintaa. Tämä mielenkiintoinen ja houkutteleva malli on hauska koota, sitä voi tutkia ja mikä parasta sillä voi leikkiä. Se sopii oivallisesti lahjaksi ystävälle, kollegalle tai perheenjäsenelle. Ugearsin kaunis ikoninen muotoilu takaa, että uusi mallisi näyttää upealta missä tahansa, vaikkapa kotona tai toimistossa.

Itse kasattava, liimaa ei tarvita.

Mallin koko: 290 × 550 × 400mm
Pakkauksen koko: 370 × 170 × 30mm
Osia: 161
Taso: Helppo
Kasaamisaika: 3 tuntia

Arvostelut 0 arvostelua