UGEARS Hevonen
UGEARS Hevonen UGEARS Hevonen UGEARS Hevonen UGEARS Hevonen UGEARS Hevonen UGEARS Hevonen UGEARS Hevonen UGEARS Hevonen
UGEARS

UGEARS Hevonen

44,90 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Loppu
Tuote on tilapäisesti loppunut.

Ennen kuin teollinen vallankumous mullisti täysin maailman, oli matkalaisten ainut luotettava kulkuneuvo vahvat ja nopeat hevoset. Ugears kääntää kelloa taaksepäin korkean teknologian aikakaudesta ratsastamisen ajanjaksoon esittelemällä uuden, biologian ja mekaniikan yhdistävän mallinsa: bionisen hevosen.

Projektin suurimpia haasteita oli saada hevonen kulkemaan tasaisesti neljällä kaviolla. Sen sijaan, että malliin olisi suunniteltu lisäraajoja tai muita osia, löysivät Ugearsin mekaniikkavelhot fiksumman tavan saavuttaa tasainen nelistys. Tämä äärimmäisen uniikki mekanismi, mikä saa mallin liikkumaan sulavasti neljällä kaviolla, on täysin uusi Ugearsin insinöörien kehittämä innovaatio ja se esitellään nyt ensimmäistä kertaa käytännössä.

Suunnittelijat panostivat erityisesti eläimen jalkojen anatomiaan, jotta hevosen kaikki nivelet ja liikeradat muistuttaisivat mahdollisimman paljon ehtaa esikuvaansa.

Hevosesi bionisena sydämenä toimii sen rintaan asennettu heiluri. Heilurin värähtelyt hidastavat energian siirtoa kumilenkkimoottorista liikkuviin osiin ja pidentävät täten mekanismin käyttöaikaa.

Et kuitenkaan voi ratsastaa bionisella hevosellasi aamunkoittoon – yhdellä latauksella kuljettava matka on melko rajallinen. Sen sijaan voit ihailla mallin yksilöllistä , huippuunsa hiottua tekniikkaa ja sen kauneutta.

Hevosen harja ja häntä, joiden on tarkoitus lainehtia tuulessa, on tehty joustavista kuminauhoista. Kun hevonen liikkuu, se heiluttaa päätään ja pehmeä harja hulmuaa mukana.

Mekaaninen hevonen on kunnianosoitus varhaiselle automaatiolle, yrityksille luoda liikkuva koneisto niin antiikin Kreikassa, Kiinassa kuin Japanissakin. Perehtyipä asiaan itse Leonardo da Vincikin. Vapauta itsesi kiireestä ja arjen oravanpyörästä, astu ulos jatkuvasta paineesta ja hyppää satulaan. Ugearsin bioninen hevonen on luotettava ratsusi!

Mekaaninen hevonen -setti on tehty kestävän kehityksen periaatteiden mukaan tuotetusta laadukkaasta puusta. Osien laatu on ehdotonta huippua! Osat leikataan vanerilevystä lasertekniikalla, mikä mahdollistaa pienetkin yksityiskohdat leikkauspinnoissa. Osaset on irrotettava levystä ja kasattava luonnolliseen hevosen muotoon.

Itse kasattava, ei tarvitse liimaa.

Mallin koko: 350 x 290 x 125 mm
Pakkauksen koko: 378 x 170 x 42 mm
Osia: 410
Taso: Vaikea
Kasaamisaika: 8-9 h

Arvostelut 0 arvostelua