UGEARS Lennättäjä
UGEARS Lennättäjä UGEARS Lennättäjä UGEARS Lennättäjä UGEARS Lennättäjä UGEARS Lennättäjä UGEARS Lennättäjä UGEARS Lennättäjä

UGEARS Lennättäjä

35,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Loppu
Tuote on tilapäisesti loppunut.

Tavoittele korkealle jännittävän ja mielenkiintoisen Ugear Lennättäjä -mallin avulla. Se on kannettava käsikatapultti, joka on ladattu täyteen älykästä mekaniikkaa ja hauskanpitoa.

Lennättäjä on mekaaninen ”käynnistyslaite” kevyille lentokon malleille, joista kolme löydät sarjasta. Mallin ainutlaatuinen muotoilu on puhdas mielikuvituksen teos, ulkoasu, joka muistuttaa scifi-elokuvaa tai jotakin ulkoavaruudesta. Mallin scifi-muotoilu on toteutettu Ugears-luuranko-steampunk-tyylille uskollisesti, jonka avulla voit tarkastella mekasnismin toimintaa sisältäpäin kooten sen tietenkin omin käsin.

Lennättäjä on varustettu kuminauhamoottorilla, joka antaa jännitteen antaen koneellesi vauhtia sen vapautuessa. Liipaisimessa, joka laukaisee mekanismin, on turvalukko. Jännitystä ja lentokoneen kantaman etäisyyttä ohjataan kelaavalla veivillä. Uuden ballistisen mallisi etäisyys voi ylittää 30 metriä - riippuen käytetyistä ”pulteista” ja siitä, kuinka tiukalle veivi oli kierretty. Erikoistuki tekee veivin osaksi lentoalustaa, jonka haluat lennättää.

Laadukas vaneri ja ergonominen muotoilu takaavat, että Lennättäjä istuu mukavasti kädessäsi ja mahdollistaa tarkemman tähtäyksen.

Sarja sisältää myös vanerisen purjelentokoneen ja kaksi paperista lentokonetta, joita voit käyttää Lennättäjä-laitteesi kanssa sekä tietysti niitä koneita, jotka haluat itse suunnitella. Riippuen siitä, miten säädät siipien ja muiden koneen elementtien kulmat ennen kuin lennätät sen taivaalle, voit saada sen lentämään silmukoita, ylöspäin, keula edellä ja muita hauskoja liikkeitä.

Ugears toivottaa hyviä lentokelejä ja myötätuulta. Lähetä mielikuvituksesi lennolle Ugearsin Lennättäjäillä!

Itse kasattava, liimaa ei tarvita.

Mallin koko: 285 × 340 × 190 mm
Pakkauksen koko: 378 × 170 × 32 mm
Osia: 198
Taso: Keskivaikea
Kasaamisaika: 3 tuntia

Arvostelut 0 arvostelua