Jämin kenttämaksu v. 2023 - lennokkiharrastajille
Jämin kenttämaksu v. 2023 - lennokkiharrastajille Jämin kenttämaksu v. 2023 - lennokkiharrastajille
Jämi

Jämin kenttämaksu v. 2023 - lennokkiharrastajille

20,00 €
Saatavuus Varastossa

Lennokkiharrastajille tarkoitettu Jämin kenttämaksu, joka oikeuttaa lennokkitoiminnan harrastamiseen Jämijärven lentopaikalla kalenterivuoden 2023 aikana.

Kenttämaksu ei kuitenkaan ole mikään jokamiehen lupa harrastaa lennokkitoimintaa Jämillä. Luvan maksaneen henkilön on noudatettava kentällä annettuja lennokkitoimintaa koskevia määräyksiä ja ohjeita. Jokaisen lennokkiharrastajan velvollisuus on ottaa selvää kulloinkin voimassa olevista ohjeista ennen lennokkitoiminnan aloittamista. Ohjeet ja määräykset voivat muuttua päivittäin, noudattamalla ohjeita tarkasti emme vaaranna yleistä- emmekä lentoturvallisuutta.

Hobby Center (c/o Suomen Ilmailukauppa Oy) toimii ainoastaan kenttämaksun välittäjänä Jämin Lennokkiharrastajat Ry:lle. Hobby Center ei vastaa mistään lennokkitoimintaa Jämillä liittyvästä asiasta.

Ohje maksamiseen: Tilaa kenttämaksu "tuote" kuin mikä tahansa muu tarvike. Tuote on kuitenkin digitaalinen, jolloin sinulle ei tule lainkaan toimitus vaihtoehtoa kun olet kassalla maksamassa. Näin sinulle ei tule myöskään ylimääräisiä kuluja. Voit tehdä vain yhden kenttämaksun oston kerrallaan, ja sillä nimellä joka on kenttämaksun haltija. Et voi myöskään tilata muita tuotteita samalla. Säilytä kuitti tositteena suoritetusta kenttämaksusta, pidä se mukana Jämillä, sitä saatetaan vaikka joskus sinulta kysyä.

Arvostelut 0 arvostelua