UGEARS Noppalaatikko
UGEARS Noppalaatikko UGEARS Noppalaatikko UGEARS Noppalaatikko UGEARS Noppalaatikko UGEARS Noppalaatikko UGEARS Noppalaatikko UGEARS Noppalaatikko
UGEARS

UGEARS Noppalaatikko

13,90 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa

Jatkoa seuraa uuteen lautapeleihin omistettuun Ugears Games -malli sarjaan. Ugears esittelee ylpeänä noppa laatikon. Jos olet noppien keräilijä, intohimoinen pelaaja tai vain rakastat ainutlaatuisia mekaanisia laitteita, noppa laatikko on juuri sitä mitä tarvitset. Tästä mallista tulee suosikki lisälaitteesi pöytätaisteluihin ja Ugears Gamesin puisten 3D-palapelien kokoelmaasi.

Noppa laatikko on pieni laatikko, jossa on hienoja fantasiatyylisiä veistettyjä koristeita. Minimalistinen avausmekanismi laskee laatikon sivupaneeleja paljastaen sen sisällön. Malli on kompakti kuutio, jossa on kahdeksan lokeroa, johon mahtuu vakio noppa setti. Jokainen noppa asetetaan kätevästi yksittäiseen aukkoon ja seinät nostava mekanismi asettaa ne turvallisesti sisälle estäen putoamisen ja katoamisen kuljetuksen aikana.

Malli on melko yksinkertainen, mutta yhtä kiinnostava koota. Ikoninen Ugears suunnittelu tekee siitä houkuttelevan pelivarusteen, ainutlaatuisen sisustuselementin tai loistavan lahjan pelikavereillesi.

Jos miellyit Ugears Noppa laatikkoon, tulet pitämään ehdottomasti myös muista “Game” -sarjamme malleista!

Itse kasattava, liimaa ei tarvita.

Mallin koko: 80×66×75mm
Pakkauksen koko: 188×170×27mm
Osia: 62
Taso: Helppo
Kasaamisaika: 1 tunti

Arvostelut 0 arvostelua