UGEARS Kannellinen laatikko
UGEARS Kannellinen laatikko UGEARS Kannellinen laatikko UGEARS Kannellinen laatikko UGEARS Kannellinen laatikko UGEARS Kannellinen laatikko UGEARS Kannellinen laatikko
UGEARS

UGEARS Kannellinen laatikko

17,90 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa

Pelissä mukana, Ugears Games esittelee täydellisen lisävarusteen korttipeleihisi! Esittelyssä – kannellinen laatikko, jännittävä ja käytännöllinen lisä erityiseen Ugears Games -sarjaan. Tämä miniatyyrilaite on oivallinen ratkaisu suosikki korttipakkasi kuljettamiseen tai varastointiin, pitäen kortit turvassa ja siisteinä.

Tämä keksintö on upea pieni laatikko, joka sopii mukavasti kämmenellesi. Erityisten reunojen työntäminen kannen sivuille laukaisee mekanismin, joka avaa laatikon: sivupaneelien yläosat liukuvat alaspäin, kun taas kansi aukeaa sivuille, jolloin kaksi sisälokeroa avautuvat. Laite lukittuu automaattisesti suljettaessa.

Sisälokeroihin mahtuu jopa 100 pelikorttia (63,5х88 mm.), 50 korttia kumpaankin. Avattuna kortteja on helppo asetella ja valita. Kun haluat ottaa suosikkikorttisi mukaasi, viettääksesi aikaa ystävien kanssa pelipöydän ympärillä, sinun ei enää tarvitse pelätä korttien häviämistä tai vahingoittumista matkalla. Aseta ne kannelliseen laatikkoon ja paina painiketta mallin rungossa. Tämä vapauttaa jousikuormitteisen mekanismin, joka palauttaa sivupaneelit ja kannen alkuperäiseen asentoonsa. Korttisi pysyvät turvassa sisällä, suojattuina vuotamiselta ja vaurioilta. Nyt sinun ei tarvitse huolehtia, että joutuisit kaivamaan laukkuasi etsiäksesi puuttuvaa korttia, löytäen sen laukun pohjalta rytistyneenä! Ugears Games kannellisessa laatikossa - korttisi ovat turvassa.

Yksinkertainen ja hauska kokoaminen ei vie paljon aikaa ja tuo mukanaan hyvää mieltä. Mallin ainutlaatuinen muotoilu tekee siitä tervetulleen lisäyksen pöytäpelien maailmaan.

Itse kasattava, liimaa ei tarvita.

Mallin koko: 94×84×112mm
Pakkauksen koko: 188×170×27mm
Osia: 65
Taso: Helppo
Kasaamisaika: 1 tunti

Arvostelut 0 arvostelua