UGEARS Korttiteline
UGEARS Korttiteline UGEARS Korttiteline UGEARS Korttiteline UGEARS Korttiteline UGEARS Korttiteline UGEARS Korttiteline UGEARS Korttiteline UGEARS Korttiteline
UGEARS

UGEARS Korttiteline

34,90 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Loppu
Tuote on tilapäisesti loppunut.

Älykkäät strategioijat, rohkeat valloittajat, velhot ja matkustajat sekä kaikki vanhaa hyvää korttipeliä arvostavat - iloitkaa! Seuraava mahtava seikkailu on alkamassa - nyt Ugears Games -sarjan uuden korttitelineen kanssa, joka on suunniteltu eritoten kaikille lautapelien ystäville. Malli, joka on suunniteltu erityisesti parantamaan pelikokemustasi: pelikorttisi mahtuvat siihen ja se auttaa säästämään tilaa pelipöydälläsi.

Olitpa keskiaikaisia fantasioita tai futuristista avaruusseikkailuja arvostava, kortinhaltija on palveluksessasi ja auttaa sinua lajittelemaan korttisi, välttämään niiden sekoittumista ja antaen sinun keskittyä peliin. Uudessa älykkäässä telineessä on 12 lokeroa välikappaleilla, joihin mahtuu jopa 400 (63,5х88 mm.) korttia. Lokerot ovat riittävän suuria pitämään kortteja kotelossa.

Korttikotelo ei ole vain kaunis laatikko - vaikka sen monimutkainen muotoilu ja hienostuneet puurakenteet tekevät siitäkin itsessään erinomaisen mallin. Se on jännittävä malli, jonka sisällä on älykäs mekanismi. Ojennettava mekanismi muuttaa laatikon ergonomisiksi portaikkohyllyiksi, joiden avulla voit valita kortin kätevästi mistä tahansa kortinpidikkeen hyllystä. Laajentaen kortti telineen saat käyttöösi neljä ylimääräistä korttipaikkaa 45 x 68 mm: n korteille.

Kortti telineestä tulee välttämätön avustaja pelimaailmassa sekä kätevä ja luotettava säilytyspaikka pelien väliselle ajalle: aseta kortit turvallisesti telineen sisälle ja lukitse itsenäisellä salvalla. Se on nyt valmis matkustamaan, vaikka repussasi. Kauniit hienostuneet puun kuvioinnit takaavat, että nautit hyödyllisestä ja viehättävästä mallista missä tahansa oletkin.

Ugearsin kortinhaltija siivoaa pelipöytäsi, varmistaen pelielementtien tehokkaamman järjestyksen, tuoden maksimaalisen mukavuuden pelaajille. Kutsu ystäväsi ja anna pelin alkaa!

Itse kasattava, liimaa ei tarvita.

Mallin koko: 365×170×32mm
Pakkauksen koko: 245×236×112mm
Osia: 77
Taso: Helppo
Kasaamisaika: 1 tunti


Arvostelut 0 arvostelua