Hyttynen, kumimoottorilennokki
Hyttynen, kumimoottorilennokki Hyttynen, kumimoottorilennokki Hyttynen, kumimoottorilennokki Hyttynen, kumimoottorilennokki
Valiolentäjät Ry

Hyttynen, kumimoottorilennokki

HUOM! VAIN YKSI (1) LENNOKKI PER ASIAKAS/TILAUS/TOIMITUS!

20,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Loppu
Tuote on tilapäisesti loppunut.

Legendaarinen Suomen ilmailuliiton kumimoottorilennokki HYTTYNEN on tehnyt paluun entistä ehompana. Pitkänlinjan lennokkiharrastajat Juha Lindholm ja Jukka Juslin ovat yhteistyössä Suomen ilmailuliiton kanssa sopineet Hyttysen rakennussarjan tuotannon uudelleen käynnistämisestä. Lennokkisarjoja tuotetaan harrastepohjalta ja täysin kotimaisin voimin. Rakennussarjat tuotetaan pääosin arvoisellaan paikalla eli Jämillä, Suomen harrasteilmailun kehdossa.

Hyttynen on uudistunut monellakin tavalla. Sen kärkiväli on kasvanut neljällä senttimetrillä, ollen nyt 48 cm. Nyt Hyttynen täyttää peruslennokin (kilpailuluokka) maksimimitat, eikä anna liikaa tasoitusta muilla. Kaikki Hyttysen osat ovat laser-leikattuja valikoidusta balsasta. Potkurin akselointia on kehitetty ja uudet piirustukset vastaavat muutoksia. Rakennusohjeita on paranneltu ja ne ovat tietysti suomeksi. Sarja sisältää päällystyspaperin, valmiin muovipotkurin ja lennokkikumin voimanlähteeksi. Uusi tehokkaampi potkuri on suunnittelupöydällä ja saadaan aikanaan mukaan kehitysversioihin.

Lisäksi tarvitset vain aitoa lennokkiliimaa, UHU Hart löytyy linkitetyistä tuotteista. Myös käteensopiva askarteluveitsi (Excel K1) saattaa olla perusteltu hankinta Hyttysen rakentajalle.

Hyttysen rakennussarjoja tehdään toistaiseksi harrastepohjalta. Hyttysen ennakkokysyntä on ollut huikeaa. Jotta jokainen saisi itselleen edes sen yhden Hyttysen näin alkuun, niin olemme pakoitettuja rajoittaamaan ostomäärän yhteen lennokkiin per asiakas/tilaus/toimitus. Tämä sama rajoitus on voimassa niin verkkokaupassa kuin myymälässäkin. Tähän toivottavasti saamme tuotannollisen ratkaisun piakkoin. Hyttystä ei voi myöskään varata ennakkoon tällä hetkellä.

Arvostelut 0 arvostelua