Jämin kenttämaksu v. 2021 lennokkiharrastajille
Jämin kenttämaksu v. 2021 lennokkiharrastajille Jämin kenttämaksu v. 2021 lennokkiharrastajille
Jämi

Jämin kenttämaksu v. 2021 lennokkiharrastajille

20,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Lennokkiharrastajille tarkoitettu Jämin kenttämaksu, joka oikeuttaa lennokkitoiminnan harrastamiseen Jämijärven lentopaikalla kalenterivuoden 2021 aikana.

Kenttämaksu ei kuitenkaan ole mikään jokamiehen lupa harrastaa lennokkitoimintaa Jämillä. Luvan maksaneen henkilön on noudatettava kentällä annettuja lennokkitoimintaa koskevia määräyksiä ja ohjeita. Jokaisen lennokkiharrastajan velvollisuus on ottaa selvää kulloinkin voimassa olevista ohjeista ennen lennokkitoiminnan aloittamista. Ohjeet ja määräykset voivat muuttua päivittäin, noudattamalla ohjeita tarkasti emme vaaranna yleistä- emmekä lentoturvallisuutta.

Hobby Center (c/o Suomen Ilmailukauppa Oy) toimii ainoastaan kenttämaksun välittäjänä JFI Airshow Oy:lle (Y-tunnus 2625259-9). Hobby Center ei vastaa mistään lennokkitoimintaa Jämillä liittyvästä asiasta.

Ohje maksamiseen: Tilaa kenttämaksu "tuote" kuin mikä tahansa muu tarvike. Tuote on kuitenkin digitaalinen, jolloin sinulle ei tule lainkaan toimitus vaihtoehtoa kun olet kassalla maksamassa. Näin sinulle ei tule myöskään ylimääräisiä kuluja. Voit tehdä vain yhden kenttämaksun oston kerrallaan, ja sillä nimellä joka on kenttämaksun haltija. Et voi myöskään tilata muita tuotteita samalla. Säilytä kuitti tositteena suoritetusta kenttämaksusta, pidä se mukana Jämillä, sitä saatetaan vaikka joskus sinulta kysyä.

Arvostelut 0 arvostelua