UGEARS Aasi

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa yli 5 kpl

Hinta: 7,00

Tai Klarna osamaksulla alk. 7,00 €/kk

Määrä: kpl

3D puinen väritysmalli "Aasi". Alkaen 5-vuotiaille lapsille ... Sopii myös mainiosti aikuisille, ikää katsomatta. Egyptin ajoista asti aasi on säännöllisesti palvellut ihmisiä ja auttanut taloudenpidossa, viljelykasvien, heinän ja muiden kuljetuksessa. Mukana aito puinen kaksipyöräinen vaunu, jossa takaluukku ja valjaiden peruselementit: kaksi aisaa, rintaremmit ja kaulukset.
 
Väritä valintasi mukaan: akryylilla, peiteväreillä, akvarelleilla, tusseilla – vain mielikuvitus on rajana. Voit värittää mallin itse, ystävien tai koko perheen kanssa. Puisten osien hieno muotoilu tekee siitä helpon maalata.
 
Kehittää teknisiä taitoja, avarampaa ajattelua ja hieno motorisia taitoja: Valtaa lasten mielikuvituksen pitkäksi aikaa.
 
Ympäristöystävällinen: on valmistettu korkealaatuisesta puusta, puun miellyttävä tuoksu ja sitä on miellyttävä kosketella.
 
Helposti koottava: Kaikki osat on jo katkaistu ja ne voidaan poistaa helposti alustalta. Malli muistuttaa palapeliä, jota on hauska pelata. Ilman liimaa ja erikoistyökaluja, mukana tulee myös helposti seurattava kokoamismalli. Kun lapset kokoavat joitain osia, aikuiset voivat olla apuna: liitettävät osat on leikattu oikeankokoisiksi niille sopiville paikoille, sinun tarvitsee vain lisätä komponenttien tapit ja painaa ne sormillasi. Mutta jos sormet ovat liian pienet, ne saatat tarvita apua. J
 
Todennäköisesti: fantasian, mielikuvituksen ja luovien kykyjen avulla lapset (ja aikuiset) taiteilijat saavat aikaan tästä UGEARS-väritysmallista ainutlaatuisen ja kauniin näköisen, joka pitää mielen hyvänä sijaitsemalla vaikkapa pöydällä muistona.
 
Itsekokoonpano, liimaa ei tarvita.
 
Mallin koko: 205×68×106 mm
Paketin koko: 235×180×5 mm
Osien lukumäärä: 23


 
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.