VFR-Suomi

VFR-Suomi

Suomen VFR 1:500 000 ilmailukartat (10.11.2016)

HUOM: Kartat toimitetaan taiteltuna jos tilattuna on vain 1-2 kpl karttoja eikä tilauksessa ole muuta leveää/pitkää/painavaa

Jos haluatte yksittäisenkin kartan taittamattomana putkessa olkaa hyvä ja katsokaa tuotetieto ko kartan kohdalta.

Myynnissä olevat karttatyypit

Karttakaupasta on saatavilla ANC 1:500 000 -ilmailukartat. Suomi on jaettu kahdeksaan TAI neljään ANC-karttalehteen siten, että voit koota Suomen lehdistä: Southern, Oulu, Rovaniemi ja Ivalo tai West, East, Vaasa, Kuopio, Oulu, Rovaniemi ja Ivalo. Huomaa, että vaihtoehto 1 jättää pois Ahvenanmaan ja Viron pohjoisrannikon. ANC-kartat on tarkoitettu palvelemaan näkölentosuunnistuksen tarpeita sekä käytettäväksi apuvälineenä lento- ja suunnistuskoulutuksessa.

Ilmailukarttoja on saatavana myös nk muovisina. Tilaukset suoraan Karttakeskus.fi. Kartat ovat tilaustuotteita ja toimitusaika n 2 vko

Karttoihin niiden julkaisun jälkeen tulleet muutokset on aina tarkistettava Ilmailutiedotuspalvelun palvelusivulta. Sivulta löytyvät myös karttamerkkien selitykset tulostettavaksi.

www.finavia.fi/C/palvelut

Lähestymiskarttoja voit etsiä tästä linkistä:

http://lentopaikat.fi/tyokaluja/

Sivuilta löytyy useimipen kenttien lähestymiskartat. Varmista kartan voimassaolo AIP:stä ennen käyttöä. Karttojen käyttö ja hyödyntäminen on kuten aina omalla vastuulla.

Järjestys: